sábado, 9 de octubre de 2010

Què és una Wiki?

Una Wiki consisteix en un espai virtual on tothom qui vulgui pot accedir amb el seu nom d'usuari i contrasenya. Es un espai virtual que permet expressar les meves opinions de manera col·laborativa.

Serveix per mantenir contacte amb una o més persones. 

Per començar una persona pot posar un text i el pròxim que visiti aquest espai virtual ho veurà, llavors pot canviar el que vulgui, per això ha de clicar a "Editar". La pròxima persona que accedeixi veurà els canvis de la última persona que va escriure i també podrà modificar l'escrit del últim. 

Per lo tant cada vegada que visiti una persona l'espai veurà lo últim escrit però si vol veure tot el que han anat escrivint els altres, també ho pot fer, per exemple:

Han escrit 4 persones, i totes elles han modificat els escrits però només es veu el de la última persona. Per tant si jo ara accedeixo i vull saber quin era el text principal i totes les seves modificacions posteriors, he d'anar a on posa "història" i aquí trobaré, el nom de l'autor i l'hora i el dia en el que ha escrit, cliquem allà on posa "Dif" i ens sortirà la diferència amb el signe en negreta davant de lo que ha escrit aquella persona.

Per formar la teva Wiki personal només has d'entrar a: www.wikispace.com per a registrar-te i fer la teva pròpia Wiki.

Aquí teniu un enllaç on podeu trobar la explicació del que és una Wiki amb un vídeo:
(També podeu triar en l'idioma que voleu escoltar-ho)

No hay comentarios:

Publicar un comentario